800 körül milyen Mercedest vegyek? Természetesen nem az A Mercire gondolik, hanem C vagy E.
Szia, most hírtelen csak ezt találtam, kicsit túl lóg a kereten, de talán még belefér.
Testvírem, te nagyon el vagy tévedve. Ne vegyél C meg E mercit, azokkal a csóró hajléktalanok járnak. A merdzsó az S osztálytól kezdődik, ami az alatt van az mind a bevásárlókocsi kategória. Ne foglalkozz vele ha rozsdás az alja, esetleg füstöl a motor, akinek ez nem teszik az csak irigy rád. Az sem baj ha a belseje ronda, úgyis le kell sötétíteni az összes abalkot (kivéve természetesen a vezető oldalit, mert akkor nem látnák hogy te nem akármilyen autóban ülsz).
Az sem baj ha csörög-zörög, úgyis kell bele a nagyzene, folyamatosan max hangerőn bőgetve valami alpári zenét, különben honnan tudná meg a fél utca, hogy te (bizony, te, nem akárki) megérkezett?
Ha csak kisebb motorral tudod megvenni az sem baj, ebayről lehet jó áron AMG matricákat venni, meg egy pár kipufogóvéget, még a szakértők sem fogják megmondani a különbséget.
Arra figyelj, hogy dízelmotorral vedd, mert akkor ritkábban kell járni a kútra tankolni 1500ért.
Vedd meg a merdzsót. Én hiszek benned, ne hallgass irigy, suzukis károgókra, ők is mindne éjjel egy ilyen autóról álmodnak.
Kérdező, te meg akarod venni a mercit, akkor meg nem értem miért kérsz véleményt, okítást, ha nem fogadod el a javaslatokat.
Persze nem véletlen kaptál hülyeségeket ia válaszként.
800 000 ezer Ft nem pénz autóra, ennyiért suzukit, Corsát, Cliót vesz az ember.
Vedd meg nyugodtan! De aztán ne itt kerdezgess a hibáiról, hogy lehetne olcsón kokanyoli, meg nincs pénz mit lehetne tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!