Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb mennyibe kerül egy Piaggio...

Kb mennyibe kerül egy Piaggio robogó javítasa?

Figyelt kérdés
A hétvégen vettem és az eladó nem szólt, hogy a benzinbe motorolajat kell keverni. 4liter 95ös benzint tankoltam bele és kb a felét lejártam. Most kulcsról sem nem indul csak kattog, és a berugókart is nagyon nehéz lenyomni.

2021. ápr. 21. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Azert nem szolt mert olyan nem letezik hogy olajat kell keverni a benzinhez. Lattal mar olyat hogy valaki a benzinkuton sajat maganak keveri az uzemanyagot?? Nyilvanvaloan valami mas okozza a hibat.
2021. ápr. 21. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Keresd meg a henger szett árát a neten (dugó, gyűrű, csapszeg, henger, hengerfej) plusz munkadíj.

Rosszabbik esetben hajtókar, és hajtókar csapágy is kellhet.

2021. ápr. 21. 14:14
 3/7 A kérdező kommentje:

Miután megállt a robogó felhívtam az eladót és kérdezte, hogy milyen és mennyi olajat kevertem hozzá. Mondtam, hogy semmit, és azt válaszolta hogy most akkor "besült"

A gond az, hogy ezekután nem hajlandó visszaadni a pénzem, és ittvagyok egy drága használhatatlan robóval.

2021. ápr. 21. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

De azt legalább elfogadod, hogy kell olaj a benzinhez?

A kétüteműá olajok önoldódók (mondják).

10 liter benzinhez 0.25 liter kell. Tankolás közben öntöttem bele.

Lehet besült sajnos, szó szerint..

Azt még értem, hogy nem szólt, mert minden motorba kell olaj ugye?

Vagy az olajtartályába, aztán majd abból olajoz, vagy a benzinbe.

Do hogy kell bele így vagy úgy, az egyértelmű és elengedhetetlen.

2021. ápr. 21. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 ez nem pont igy van! Az addig oke hogy minden motorba kell olaj de nem a benzinbe! Azt kulon helyen kell beonteni es nem a benzintartályba. Idonkent ellenorizni is kell a szintjet, es akalom adtan utantolteni. Azonkivuk egy bizonyos ido vagy megtett km utan cserelni kell az egeszet.
2021. ápr. 21. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Kicsit off, de pont az ilyen férgeket küldöm el az anyjukba, akik itt a gyakorin kérdezősködnek, hogyan kell lekötni a robogóról az olajszivattyút. Persze le vagyok pontozva a sok kókler gyökér miatt, de ez az eredménye a gányolásnak. A jóhiszemű vevő futhat a pénze után.
2021. ápr. 21. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:

"Vagy az olajtartályába, aztán majd abból olajoz, vagy a benzinbe."

Vagy-vagy alapon, de így van.

Én ezt írtam, mert nem tudom, hogy az övé milyen.

S áll a tippem: besült...

2021. ápr. 21. 16:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!