Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennem kell sosbe egy kocsit. ...

Vennem kell sosbe egy kocsit. Hitelt nem szeretnék felvenni ,ezért kb 7-800.000 rá a keret Ki mit venne ennyiért? Családi autóra gondolok .

Figyelt kérdés

2021. ápr. 21. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
62%

Mk1 focus kombi 1.6... Imádnivaló autó.

Nekem hihetsz, hónapok óta gyakorit illetve fb csoportokat nézek, hogy minek milyen hibája van. 5-600 ért fasza MK1-es focusok vannak.

Vw polo nem jön ki ennyiből max az 1.4

Esetleg Golf 4.. de golfot ne merj hahuról venni, kurvára felviszi a hahu az árukat. Igazi golfos csoportokba érdeklődj, a foglalkozós tulajok 5-600 ért oda adják a fasza autókat.

2021. ápr. 21. 11:58
 2/9 D. Brasco ***** válasza:
76%
Én fehéret vennék!
2021. ápr. 21. 11:58
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

Golf IV kombi, lehetőleg 1.9 TDI

Vagy régebbi Ford Galaxy, Opel Zafira, esetleg Astra G kombi

2021. ápr. 21. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

De mivel sürgősen kell így eröltetném a focust.. annál biztosabb vétel ilyen árban nem igazán van. (De, a swift, de 700 ért ne swiftet vegyen már az ember)

Esetleg g astra 1.4-1.6, twinportot kerüld, több minden romolhat el rajta és nagyobb költség is. Fogyasszák az olajat, dehát na..

Peugeot 206 os is van ennyiért, de én nem vennék.

Golf 4 kombiból 800-ért már a kínálat majdnem tetejéről nézelődhetsz, ez nem egy negatívum. Ugyanez igaz a Mazda 323-ra, nagyon jó autók, rozsdára figyelni kell.

2021. ápr. 21. 12:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Családi autóként valóban focus kombi, golf 4 kombi van ami a legjobb. G astra hozza a kötelezőt, de akkor meg már miért ne focus, ami alatt világhírű futómű van?
2021. ápr. 21. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az se mindegy, hogy csak a vételárra vonatkozik a keret, vagy annyi az összes... azért a vásárlás utáni költségek sem jelentéktelenek, egy használt autónál általában van néhány cserélendő alkatrész.
2021. ápr. 21. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Max 800 a keret autóra, szerintem így értette. Átírás stb az plusz.
2021. ápr. 21. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:
1.9tdi vw passat b5 kombi simán találsz ennyiért jót Facebook csoportokban egész nagy , kényelmes és a 90 lovas tdi örök élet 2 nap
2021. szept. 6. 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:

#8#

Áprilisban írta, hogy sürgős - annyira, hogy a válaszokra sem reagált semmit - most szeptember van...

2021. szept. 6. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!