Harcoshalra szeretnénk beruházni, tudnátok leirni akvarium méretet stb hogy mikell ilyen halnak? Egy nőstényt és egy hímet szeretnénk. (60€ a keret ) kb 20 000ft.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__..
Egy himnek egy egy nostenynek ketto darab minimum 30 literes akvarium kell, de batrabbak megprobalhatnak egy himet egy nostennyel egy min. 200 literes akváriumban egyutt tartani, de ekkor sem garantalt, hogy a nőstény hosszú eletu lesz.
#off: egy 30 literes akvarium eves koltsege (beszerzessel egyutt) magasabb, mint egy 50-70 literese.
Köszi, visszaadtad a hitemet!
Így kari környékén majdnem eltévelyedtem, kis híján adtam még egy esélyt az emberiségnek, de szerencsére visszarángattál a valóságba.
Megszilárdítottad a hitem, hogy megértünk a pusztulásra.
Jó, hogy energiát fektettél abba, hogy megkérdezd a szükséges akvárium méretét, el is lett pofázva érthetően, és egyértelműen, hogy 30 az alja, de jobban jársz a duplájával. Erre berendelsz egy 20-asat.
Moziban, előrefelé szoktál ülni?
40 literben elvan 1 hím 2nőstény,csak a diszhal.info búvárok ragaszkodnak a szarsagaikhoz.
Vadon élő bettaknak kell 30 liter,egy tenyésztett,3* akkora hím betta konkrétan döglődik 30 literben az úszóit cipelve.
De nyilván le kell hurrogni az embert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!