Robogón miért képtelenség alapjáratot állitani ?
Figyelt kérdés
Vákuumos benzincsapot lecseréltem rendes csaposra, a vákuumcsövet ledugóztam, azóta abszolút nem tudok alapjáratot állítani hiába tekerek a csavaron semmi nem történik, ha nem húzom neki a gázt le is áll, ha húzom neki teljes fordulaton akkor sem "egyenletes a járás" hanem bedadog ütemesen mintha nem kapna üzemanyagot rendesen, ami nem létezik mivel átlátszó a cső és látszik hogy nyomja fel rendesen. Karburátort kitisztítottam, alapjárati fúvókát átfújtam levegővel. Mindent próbáltam már szinte. Mi lehet a baj ?2021. ápr. 20. 01:24
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, az kimaradt hogy benzincsövet is cseréltem, talán egy fél mm-el vékonyabb a belső átmérője mint a gyárinak, lehet az lehet a gond ?
2021. ápr. 20. 02:58
2/5 anonim válasza:
Falsot szív.
Valamit elszúrtál. Nézz át újra mindent amihez hozzányúltál.
3/5 anonim válasza:
Az átmérő miatt biztos nem rossz.
4/5 anonim válasza:
Az a membrános szar van rajta? Azokkat sose tudtam normálisan beállítani, azthittem én vagyok a bal🌳sz, de a speedzone-nál az egyik vasárnapi ad@sban láttam hogy csikós sem tudta beállítani...
~rdemes megnázni hogy nincs-e kuszakadva a membrán, erre tudok gondolni, vagy esetleg még lehet hogy falsot szív, ezt is meg tudod nézni, ha az "illesztéseknél" fújkálod járó motornál féktisztítóval.
5/5 A kérdező kommentje:
Épp az hogy a membrános szarral lett tele nekem is a tököm és lecseréltem klasszikus benzincsapra amit kézzel lehet nyitni-zárni. Ezután kezdett el szarakodni hogy semmi pénzér nem lehet alapjáratot állitani. Megnézem hátha valahol tényleg falsot szív. Köszi a tanácsokat.
2021. ápr. 20. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!