Autószerelők ti,hogy védekeztek az olaj ellen?
autószerelő haverom keze mindig koszos
mondta, hogy sokszor nem használ kesztyűt, mert zavaró
én azért felhúzok mindig egy aids kesztyűt, amíg nem üzemanyagról van szó, jól bírja
Az igényes autószerelőnek olyan kesztyűje van, miben dolgozni is tud, nem engedi át az olajat sem, és müszak után eldobhatja. Nem olcsó, de akinek erre nem futja, az nem becsüli a feleségét(nőjét, gyerekét)sem semmire.
Vannak olyan szervizek, ahol nem is szabad kesztyű nélkül dolgozni. Jobb országokban pedig előírás.
Meg lehet nézni egy kesztyű élkül dolgozó szerelő kezét..
Ezert kerdezem mert szerintem is ocsmany.
Hol tudok ilyen kesztyut vasarolni?
Normális kesztyű, alapos kézmosás, körömkefe.
Valamelyik tisztítószergyártónak van ilyen "varázskesztyű" nevű krémje, munka előtt bedörzsölöd a kezed és kb folyóvízzel le tudod utána mosni. Egész jól működik, amíg üzemanyaggal nem érintkezel
Végre egy értelmes autószerelő! Nekem is az jut eszembe mindig, hogy amelyik annyira igénytelen, hogy munkán kívül is olajos a körme alatt, az így nyúl a csaja arcához vagy bármijéhez? Undorító
Mártott kesztyűt vegyél, az ujjaknál vékony gumiba van mártva és nem ázik át. Amúgy ne folyasd az olajat a kesztyűre, lehet úgy is dolgozni, hogy nem leszel teljesen dzsuva.
A körmöd alól meg körömkefe + meleg víz + szappan kombóval tudod kiszedni.
Koszi az infot.
Igen idegesit. Feleve dolgozom a szakmaban, eddig is probaltam odafigyekni de neha ohatatlanul is olyan lesz es utan szenvedes leszedni :/
Betarazok ezekbol a kesztyukbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!