Kia autók mennyire megbízhatók?Milyen jók?
Figyelt kérdés
Koreai márka...2021. ápr. 17. 22:18
1/10 A kérdező kommentje:
JA és Hyunday?
2021. ápr. 17. 22:19
2/10 anonim válasza:
Mérettől nem függ a megbízhatóság. Koreai márkák annyira nem jók, mint a japán, de elfogadható. Az egyszerűbb típusok azokból is kimennek a világból megfelelő karbantartás mellett.
3/10 A kérdező kommentje:
És a japán kocsik átlagban milyenek?
2021. ápr. 17. 22:52
4/10 anonim válasza:
Hát így kollektíven fölösleges bármit mondani. Minden ország minden márkájából vannak jó és szar típusok (sőt, még típuson belül is vannak jó és szar konstrukciók a legtöbb esetben).
5/10 anonim válasza:
Kia sorento illetve i40 van az ismerettségi körömben. A sorentoval trélereznek állandóan és semmi baj nincs vele évek óta bírja a strapát. I40-el is nagyon minimális probléma volt. 7 vagy 8 éve van meg nagybátyámnak és talán 2x volt szervízben az olajcseréken kívül. Szerintem nagyon közel állnak a japánokhoz megbízhatóságban.
6/10 anonim válasza:
Nekem volt corollám avensisem hiluxom és mindegyik nagyon megbízható volt. Hamarabb szétrohad minthogy a motorja tönkremenne. #5-ös voltam
7/10 anonim válasza:
Kia nagyon jó, megbízható autókat gyárt.
8/10 anonim válasza:
Kia/Hyundai is nagyon megbízható.
Ahogy a legendás japánoknál (Honda, Toyota) itt is jó drága az alkatrész, de cserébe ritkán kell venni :)
10/10 anonim válasza:
Mindkét gyártó abban a fázisban van, hogy bizonyítani akar. Eu-ban relatíve újak, (20-25 éve vannak talán jelen), tehát nagyon odafigyelnek.
Mindkettőnek kifejezetten jó szívó benzinesei vannak (ami ritkaság a sok turbós között), a crdi dízelek sem problémásak.
A KIA Ceed és Hyundai i30, i40 kifejezetten ajánlható.
Nekem egy nagy dög Sorentom van, semmi baja. Van, aki 600.000 km--t trélerezett ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!