Vezerles csere munkadija 25ezer,golf4 realis ar?
Nagyon sok a kókler sajnos.
Normális szerelő elmondja, hogy ilyenkor kell cserélni görgőket, vízpumpát mindent.
A munkalapon pedig tételesen felsorolja, hogy miket csinált. Aki csak annyit ír a munkalapra, hogy járműjavítás azt el kell kerülni. Én is voltam már ilyennél. Adott számlát de igazából minek, mert bármi problémád van simán letagadja, hogy ő nem is nyúlt az adott alkatrészhez.
Vezérlés hosszabb dolog de én mindig ragaszkodom ahhoz, hogy megvárom a munkát ha csak 1-2 órás dologról van szó. Mert akkor ott előtted kicseréli, látod mit rak bele, látod hogy rakja össze stb.
Futóműszerelésnél vagy fékszerelésnél mindig megvárom. Így nincs az, hogy nem is az a tárcsa kerül bele amit kiszámláz vagy nem az a szilent, toronycsapágy, lengéscsillapító stb.
Aki erősen raaszkodik, hogy márpedig hagyd ott az autót azzal úgyis lesz valami stikli. Jó esetben csak annyi, hogy ül rajta 1 hetet de megcsinálja, rossz esetben nem cseréli amit kérsz csak kiszámlázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!