Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » . Tudtok jó minőségű 4 évszako...

. Tudtok jó minőségű 4 évszakos gumit írni, ami rámegy az octaviámra? (195/65/r15)

Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 10:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Dehogy! A tél a hőfoknál kezdődik. Amíg tizenfokok vannak, addig tök felesleges a téli gumi. Ha kedden 2 fok van, szerdán meg tizenöt, akkor szerda reggel felteszed a nyárit? A csütörtöki 3 fokra megint felteszed a télit? Nálunk bőven jó a négy évszakos. Ha!!! Nem kell külföldre járni ÉS nem vagy mindenképpen autóhoz kötve, AKKOR maximálisan támogatom a négy évszakost. Így talán egyetérthetünk. A héten hóesésben vezettem idehaza. De voltunk bőven 7 fok felett is. Jó az a négy évszakos. Csak illik megnézni a tesztjeiket. Adac és hasonlók. Sokat fejlődött már a technika.
2021. ápr. 17. 20:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Mert a nyárit visszrakod egy csípős hajnalon...

Április közepén vagyunk, de még havazik újra és újra, talajmenti fagyok stb.

Persze, hogy fejlődött, azért írtam a prémimumot, akkor meg már majdhogynem mindegy, hogy két jó szettet veszel vagy egyet. Mármint anyagilag.

2021. ápr. 17. 22:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én álláspontom, hogy egy jó négy évszakos nagy átlagban idehaza jobb, mint nyári és téli, mert idióta időjárásunk van. Ugyanakkor, ha valaki tud vezetni, akkor tudja, mikor-hogyan vezessen a gumijain, mindegy milyen van fent. A baj nem a gumikkal van (csak), hanem a vezetőoktatással. Szerintem kábé ugyanazt gondoljuk, csak én a határvonal egyik felére hajlok inkább, te meg a másikra. Köszönöm a beszélgetést!
2021. ápr. 18. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!