Comfortos Bmw, vagy széttuningolt városi vadász?
A gyorsulás számomra a legfontosabb...
Bmw 530 d, vagy valami tuningolt városi dízel verda?
akárhogyis számolom egy tuningolt gép is lenne annyi pénzembe (ha nem többe), mint egy 530 d.
Csak olyan kocsi kéne amivel azért lehet vitézkedni, és le lehet nyomni az itteni "menő" tuning astrásokat.
Mindenképpen dízelt szeretnék.
24/f
(nem akarom azt, hogy veszek egy kocsit 3 milláért, és otthagynak egy 300 ezer forintos széttuningolt géppel)
Idejövök kérdezni, erre mindenféle alakok az apámat, meg anyámat szidják...
Mi a f*sz bajotok van? Betegek vagytok?
Ha nem tudsz normális választ írni ne írj ennyi...
Mit kell sértegetni? Először nézz körbe a te házad táján, és utána értékelj ki másokat!
van benne valami hogy nem nőttem fel még teljesen, de akkor sem kéne ócsárolni.
Na, miért nem tudtad ezt az előbb is így leírni? Mit kell egyből anyáskodni?
Így belegondolván értelmetlen is a kérdésem....
Hisz ha én egy Bmw vel vagyok, és nem is a rosszabb fajtával, elegánsabb, és nagyképűbb dolog az, ha csak legyintek, majd továbbhajtok.
Egyszerűen megalázóbb...
Akkor meg is van a dolog. nem merülök bele a tuning utcáiba, hanem elegáns leszek, és hasítok a bmw vel.
(a nagyképűség, és nyálasság kiskoromtól kezdve bennem van, egyszerűen így érzem jól magam)
kérdező te vagy beteg? télen gyorsulj le a szar bmw-del terepjárókat!! AKKOR LEGYÉL NAGY!!!
defektet kapsz véletlenül már balesetet okoztál!!!
másnak annyira van pénze, ez van, meg AKKOR LEGYÉL NAGY? HA MAJD 1 SUZUKI HAYABUSA-t LEGYORSULSZ!!!!
ne a trabantosokat gyorsuldd le!
Van benne valami hogy a 530 d gyengus lesz, gondolkodtam ezen...
lehet inkább porsche boxter lesz, többet fogyaszt de nemigen lesz ellenfele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!