Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Comfortos Bmw, vagy széttuning...

Comfortos Bmw, vagy széttuningolt városi vadász?

Figyelt kérdés

A gyorsulás számomra a legfontosabb...

Bmw 530 d, vagy valami tuningolt városi dízel verda?

akárhogyis számolom egy tuningolt gép is lenne annyi pénzembe (ha nem többe), mint egy 530 d.

Csak olyan kocsi kéne amivel azért lehet vitézkedni, és le lehet nyomni az itteni "menő" tuning astrásokat.

Mindenképpen dízelt szeretnék.

24/f

(nem akarom azt, hogy veszek egy kocsit 3 milláért, és otthagynak egy 300 ezer forintos széttuningolt géppel)

2010. aug. 21. 16:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy 530 d. Simán lenyomja ezeket a sufni tuningos autókat.
2010. aug. 21. 16:17
 2/27 anonim ***** válasza:
530d de ha tényleg oda akarsz piritani akkor 530td
2010. aug. 21. 16:18
 3/27 A kérdező kommentje:

Egy ismerősnek van 1.9 es agyontuningolt 2-es golfja, (dízel, mittudomén milyen hengerfejjel, x5 ös turbóval, böszme intercoolerrel, iszony kompresszióval, egyéb finomságokkal), és azt mondja, hogy nincs nagyon ellenfele az utakon...

Nem tudom mennyire igaz ez.....?

2010. aug. 21. 16:21
 4/27 anonim ***** válasza:
hát vegyél 530 d-t akkor, de speciel én nem örülök, ha valaki ezért vesz autót. Nem erre való a város, és kiteszel ártatlanokat veszélynek, meg lefotózhatnak és fizethetsz öcsém
2010. aug. 21. 16:26
 5/27 anonim ***** válasza:
De bírom mikor az ilyen tizen-huszonévesek keménykednek a sufnituninggal meg a bmw-vel... Nagyon raj leszel benne egyben szánalmas is
2010. aug. 21. 16:26
 6/27 A kérdező kommentje:

Egyetlen célom, hogy lenyomjam a nagypofájú f*szkalapokat, semmi más.

Az 530 d családi kocsinak is kiváló lenne, ha majd arra kerülne a sor.

2010. aug. 21. 16:36
 7/27 anonim ***** válasza:
azért csak óvatosan... a börtön elég szar dolog
2010. aug. 21. 16:38
 8/27 anonim ***** válasza:
de amúgy saját tapasztalatom az, hogyha érzik, hogy nem fognak nyerni, akkor nem akarnak versenyezni
2010. aug. 21. 16:47
 9/27 A kérdező kommentje:
Én nem akarom őket kihívni meg semmi, csak ha véletlen arra kerülne a sor, hogy gyorsuljunk egyet, akkor nem szeretnék alul maradni...
2010. aug. 21. 17:02
 10/27 anonim ***** válasza:
De miért kerülne arra sor? Ha nem akarsz versenyezni, akkor nem fogsz. Ennyi. 2 ember kell hozzá. Engem is próbáltak már versenyre "invitálni", én meg csak röhögtem magamba.
2010. aug. 21. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!