Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda CRF250L-ről mi a vélemény?

Honda CRF250L-ről mi a vélemény?

Figyelt kérdés
akinek van vagy volt, ne tartsa magában, részletes vélemény is jöhet :)

2021. ápr. 13. 18:38
 1/5 anonim válasza:
bocs, nem túl részletes, de egy haveromnak van. Ha jól emlékszem 2015-ös. Nincs vele semmi probléma, alig kell rajta valamit csinálni. Nem szoktunk nagyon nehéz terepre menni, (alföldön elég nehéz olyat találni) de nem féltjük a motorokat. Gyári ülés nem túl jó, de ez nem meglepő, párszor mentem vele, utakon érződik azért, hogy 250-es, szóval kicsit rázós nagyobb sebességeknél. Mondjuk szerintem te sem túrára akarod vinni, inkább mondanám egy legális dirt bike-nak, ami nem üzemórás és nem kell sokat szerelni. Azokból, amit a haverom és én tapasztaltunk, jó motor, de nekem pl a klx 300 most jobban tetszik.
2021. ápr. 13. 19:13
 2/5 anonim válasza:
Jó gép nagyon
2021. ápr. 19. 19:03
 3/5 A kérdező kommentje:

bővebben? :D

2021. ápr. 19. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem CRF300L van, de sok szempontból hasonló a kettő, az újabb tk. egy továbbcsiszolt, sok apró dologban picit javított változat. Súlyodtól függően a gyári hátsó rugó lehet túl kevés, akkor cserélni érdemes. Ereje nem kiemelkedő, 10,7:1 a kompresszió, de cserébe megbízható, szinte elnyűhetetlen darab, ha vigyáznak rá és időben megkapja, amit meg kell. Amíg nem akarsz autóútra, autópályára menni, addig elégséges az ereje. Ha magas vagy, akkor kényelmetlen lesz felállva menni vele, ez javítható kormánymagasítóval meg alacsonyabb lábtartóval. Kb 70-75 kilóig és 175 centiig teljesen jó a gyári geometria és rugó, nme kell hozzányúlni. Elég sok használt 250-esnél kicserélték a rugót, így érdemes erre rákérdezni, ha hirdetésben esetleg nem írják.

Ezen kívül csak tekerd a gázt és menj vele, kellemes motor.

2021. ápr. 29. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Jól bírja, keveset fogyaszt, jól néz ki.

Nehéz és nem olyan erős.

Nagyjából ezek a pozitívumok és a negatívumok.

2021. máj. 14. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!