Hogyan kell belföldi volánbuszra jegyet venni, ha a buszon közvetlenül nem lehet?
Ott lenne a mobiljegy, de ha valakinek nincs bankszámlája? És a faluban nincs buszállomás? Milyen megoldás van még?
Próbáltam egy online jegyvásárlós oldalt, de ott ha jól olvastam, csak Budapesttel kapcsolatos járatokra engedi.
Megkèrsz egy rokont, barátot, ismerőst, másik utast, hogy készpénzért cserébe megvehesd a jegyet az ő kàrtyájával.
Vagy bízol a szerencsédben és arra építesz, hogy az ellenőr "méltányolható oknak" tekinti a bankszámla hiányát és pótdíj nélkül ad jegyet.
Itt le vannak írva a lehetőségeid
Ahogy az utolso irja, nem kotelezhet senki bankkartyara vagy okostelefonra + azon netre, hogy legyen.
Azt meg az elso se gondolta komolyan, hogy majd masik utassal bizniszelek ha egyaltalan ö hajlando ra, egy mozgò jarmuvon, covid idejen....ja es felszallas elott kellenne a QR kodot beolvasni szoval a megalloban korzozzak mint valami idiota hogy kitudna segiteni, na neee ez egy vicc!
Igy jart a volanbusz, sok lesz a bliccelő, ezaltal a lové kieses!
Nekem napok ota szerencsem van, sokat sporoltam, nem volt se oda se vissza ellenőr pedig 20-30kmt utazgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!