Rendellenes ez a fék kopás ?
A két csík furcsa nekem. Zsír új betétek és tárcsák vannak fent, a 4 ből ezen az egyen ilyen csíkozott csak. TRW egyébként
Nem látok rendellenességet.
Egyébként a TRW tárcsa nálam is durván, extrém módon rozsdásodott. Most más márka van fent. Bevonatolt. Lassan egy év használat után nagyítóval se lehet rajta rozsdát találni. Nagyon furcsa a TRW után.
Nekem a gyári beszállítóm a TRW, amiatt maradtam ennél, de olvasgattam, hogy van jobb meg rosszabb is.
Egyébként a többi keréken lévő az még ennél is simább és egyenletesebb, viszont ennél ezt a két csíkot nem igazán értem. Mintha nem feküdne rá rendesen a betét.
Nekem is TRW van, mert az a gyári beszállító. De 2 év után iszonyú rozsdás a belseje. A hátsó zimmermann az meg gyárilag cink bevonatos. Na azon egy deka rozsda nincs.
Úgyhogy legközelebb részemről felejtős a TRW.
#4!
1-es válaszoló vagyok. Nekem is Zimmermann van most fent. Ahhoz képest hogy olcsóbb árkategória, teljesen rendben van szerintem. Korrózióállóságból jeles. A TRW nálam szinte új korától rázta a kormányt nagyobb sebességről történő fékezéskor. Zimmermannál ez a jelenség teljesen megszűnt.
Ez a kormányrázás nálam is megvan új korától kezdve.
Először arra gyanakodtam, hogy nem lett megtisztítva rendesen a kerékagy de egyre több helyről olvasom ezt, hogy TRW-nél vagy hogy már gyárilag üt a tárcsa illetve elvetemedik kevés használattól is.
Szerintem gyártás helye miatt is változhat.
Mert TRW-nél ha jól rémlik van német meg van valami egzotikus ország is ahol gyártják.
Mann szűrőnél is futottam már bele abba, hogy a malajziaban gyártott mann olajszűrő rettenet gagyi volt. A német meg rendben volt.
Nekem a Zimmermannal csak az a bajom, hogy a betét borzasztóan porol. Egy-két út után is már fekete fékporos a felni és lehet lemosni. A TRW-nél ez nem volt.
De ha választani lehet inkább poroljon, minthogy rázzon meg rohadjon. Úgy a fékhatással egyébként nem volt gond egyikkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!