Alfa "kopogó szellem"?
Figyelt kérdés
Helló. Tervezem megvenni az első saját autómat, és elgondolkoztam azon, hogy egy Alfa Romeo-t vennék. Sokan azt mondták, hogy "minden Alfában lakik egy kopogó szellem". Ez mennyire igaz az újabb autókra? Illetve akinek van, mit gondoltok az autóról? A kinézetét nagyon szeretem mindnek, szerintem minden Olasz autó gyönyörű, de ha műszakilag hulladék, akkor kinézet ide- vagy oda, nem lesz alkalmas első autónak.2021. ápr. 11. 02:08
1/9 anonim válasza:
Par kerdessel ezelott mar irtuk hogy ezt a dolgok ki kell noni.
2/9 anonim válasza:
A Stilomban is van, nyugi. Hátul lakik 😂
3/9 anonim válasza:
Jó első autó. Megtanulsz majd sok új fogalmat és alkatrészek nevét.
4/9 A kérdező kommentje:
Kiemelném azt a részt, hogy az ÚJ autókra igaz-e? Mert mindenhol csak a 2000 körüli autókról írnak.
2021. ápr. 11. 10:22
5/9 anonim válasza:
Mi számít neked új autónak? Szalon autót szeretnél venni?
6/9 A kérdező kommentje:
A szalon autókra is vonatkozik a kérdés, illetve kb 2010 utáni.
2021. ápr. 11. 10:38
7/9 anonim válasza:
Ha karbantartott példányt veszel nem hinném hogy több gond lenne vele, de a futómű jóval kényesebb
8/9 anonim válasza:
Ja, kopogó szellem... Legalább figyelmeztet, mikor kell újra felkeresni a szervizt. Jó gyakran fogja tenni ezt.
9/9 anonim válasza:
Ha mindenkepp szeretnel akkor a jts felejtos, inkabb az 1.9 jtd t ajanlom, az meg valamenyire jol sikerult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!