Mi lehet a jelentése?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy tegnap délután 3-4 óra között elborult a szárító senki nem volt ott körülötte ki volt támasztva. Ma kb ugyan ebben az időpontban a szekrény tetejéről elesett egy gyerek homokozos vödör. Gyerek aludt én néztem a tvt és az orrom előtt esett le.2019. aug. 15. 21:37
1/3 anonim válasza:
Nem tudom. Velem is volt ilyen még gyerekkoromban. Volt egy durvább is, ami beleégett az agyamba, mert nagyon megijedtem, és kirohantam a fürdőből.
Az egyik sampon csak úgy magától elfordult, amikor pont oda néztem.
2/3 ******?! válasza:
Az a gyerek környezetpusztító. Talán kinövi és környezetbarát lesz. Ahogy a mondás tárja: a remény hal meg utoljára... Aztán mindenki más!
3/3 anonim válasza:
A gyereknek eme destruktív viselkedése egyáltalán nem helyén való, anya létedre ezt kezelni kellene mielőbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!