Lehet ennek valami jelentése?
Figyelt kérdés
Nem olyan régen egy baleset vétlen részese voltam.Az autómat kis híján totálkárosra törték de én szerencsésen karcolás nélkül megúsztam.Másnap olvasom az újságot és a hideg kirázott mikor a gyászrovatban ott szerepelt a teljes nevem.Persze nem elírás volt hanem egy névrokonom.Nem gondoltam volna hogy lakik ebben a városban egy névrokonom mert nem egy gyakori nevem van.Ez most véletlen vagy mi.Kiváncsian várom a válaszokat.2012. máj. 20. 18:47
1/7 anonim válasza:
Azt, hogy átverted a halált és most egész életedben üldözni fog. :P
3/7 anonim válasza:
Hidd el én is azt hittem, hogy az én nevem ritka, azután 3 olyan embert is találtam, akinek ugyanaz a neve, és az egyik abban a városban, ahol élek.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg hogy ritka a nevem hanem az előzményen van a hangsúly.Történt velem egy baleset és másnap benne volt a nevem a gyászrovatban.Gondolhatom azt is hogy a Halál kissé melléfogott.Vagy ?
2012. máj. 20. 22:05
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez csak véletlen, a halál nem szokott csak úgy "melléfogni". Viszont az ilyen "esemény" tényleg ijesztő lehet.
6/7 anonim válasza:
Csak egy véletlen egybeesés, a halál (már ha lehet személyként kezelni) nem fog senkit összekeverni egy névrokonával. Szép is lenne.... fogd fel úgy, hogy ilyet is láttál, lesz mit mesélni a haveroknak :) Amúgy meg, névrokonok..nekem aztán végképp nincs egyszerű nevem, ha tudnád én hogy meglepődtem amikor "magamat" hallottam a híradóban beszélni..
7/7 anonim válasza:
Én meg hogy meglepődtem, amikor röviddel egymás után kiderült, hogy feketeöves taekwando-s vagyok, római-katolikus pap és tetkókat készítek..... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!