Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen gyakori az emberek...

Milyen gyakori az emberek tenyerén az "M" betű? Van ennek valamilyen jelentése?

Figyelt kérdés
Hallottam egy ezoterikus csatornán, hogy akiknek egy M betű van a tenyerükön azok nagyon szerencsések vagy valami ilyesmit mondtak, van benne valami???Vagy hülyeség az egész???
2012. febr. 17. 15:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Az én tenyeremen bőr van. Egész jól szuperál.
2012. febr. 17. 15:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát, nem hiszem, hogy annyira ritka lenne, most, ahogy ránéztem a tenyeremre, nekem is van M betűm, a balon. a jobbon fordított W van (mármint, az M középső szárai továbbfutnak).
2012. febr. 17. 15:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Nekem is továbbfutnak.
2012. febr. 17. 15:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Szinte minden embernek van a tenyerében M betű, mert úgy futnak össze a vonalak, de van akinek erősebben látszik, van akinek alig látható. Nem kell neki nagy tulajdonságot adni, hiszen a tenyért összefüggésében kell vizsgálni.
2012. febr. 17. 16:42
 5/12 anonim ***** válasza:

Szinte mindenkinek van M betű a tenyerében.

Mágikus képességeket szoktak mondani ehhez, de ez nem igaz, mert akkor ennyi erővel mindenki mágus lenne.

2012. febr. 17. 17:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Spirituális ,egyént jelez, állítólag ezek az emberek ,ha képzik magukat képesek gyógyításra ,tisztánlátásra.
2012. febr. 17. 19:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Hat en nem talalam M betut! :(
2012. febr. 18. 08:58
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem ez csak annyit jelent, hogy ilyen sokan képesek lennének a spiritualitásra, ha foglalkoznának vele...vagyis a lehetőség adott.
2012. febr. 22. 19:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Elég sok ember tenyerén van "M" betű... A szerencse tanulható, és tanítható. Van, akinek alapból megvan. Hülyeségnek tartom. Mindenki hivatott valamire. Ha akar vele foglalkozni, ne egy "M" betű szabja meg... Bárki foglalkozhat ilyen dolgokkal.
2012. febr. 24. 20:48
 10/12 anonim válasza:
Nekem egy ismerősöm erre azt mondat, hogy : Minden embernek van mind a két kezében M betű és kapcsolódik hozzá egy latin mondás, aminek a jelentése az, hogy emlékezz a halálra.
2012. márc. 2. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!