Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha felkapcsolom a tompított...

Ha felkapcsolom a tompított vagy a távolsági fényszórót az autómon, a műszerfal és az óra világítása nagyon elhalványul, nem látható. Ha a lámpákat lekapcsolom, akkor telejesen jól működik a műszerfal világítás. Mi lehet a gond? G Astra

Figyelt kérdés

2021. ápr. 10. 11:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#8, nem ugyanazt a kérdést olvastam, csak én el jutok a mondat végéig is:

"Ha felkapcsolom a tompított vagy a távolsági fényszórót az autómon, a műszerfal és az óra világítása nagyon elhalványul, nem látható"

A nem látható nekem azt jelenti, hogy nincs.

"Semmi köze a fényerőállítónak hozzá, mert az fix. Ha az lenne a probléma, akkor folyamatosan halvány lenne a műszerfalvilágítás, nem csak akkor, amikor fényszórót kapcsol."

Úgy látszik mégis az volt a gond :)

Amúgy ezek szerint neked nem volt sosem G Astrád, mert abban pontosan így működik. Ha le van húzva nullára, akkor lekapcsolt fényszórók mellett van háttérvilágítás, ha felkapcsolod a lámpát, akkor pedig nincs.

2021. ápr. 11. 09:59
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 "Úgy látszik mégis az volt a gond :)"

Attól mert magasabbra vette a fényerőt, attól a fényerő ugyanúgy csökken a fényszórók felkapcsolásával. A kérdés pedig továbbra is erre vonatkozott.

2021. ápr. 11. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!