Meglátszik.... az, hogy mennyi idő után, több tényezőtől is függ.
Pl milyen anyagból van a kormány, váltó gomb, szokása-e az illetőnek a kormány tekerése közben csúsztatni a kezét a kormányon, stb.
2021. ápr. 9. 23:38
2/9 anonim válasza:
Neked sincs minden rendbem a toronyban, oreg.
20 eve hordok gyurut, ezalatt vezettem kb. 200-250e kilometert, de hogy a gyuru kikoptatta volna a valtogombot vagy a kormanyt?!
2021. ápr. 9. 23:38
3/9 anonim válasza:
Nagyon meglátszik. Apósomék 100 ezret futott autójukban (ebből 99 ezret ő rakott bele) már szétnyílt a kormányon lévő védőborítás, annyira kikopott. De csak azon az oldalt, amelyik kezén van a gyűrű, a többi helyen azért jobb állapotban van.
Gondolom attól is függ, hogy milyen a gyűrű, illetve hogy hogyan tekeri a kormányt (szépen leköveti a kezével, vagy csak gyengít a szorításon, és engedi visszapörögni a kormányt).
2021. ápr. 10. 00:44
4/9 anonim válasza:
Kb 27 éve vezetek autót, volt több autóm is. Jobb kézen hordtam mindig a gyűrűmet, órámat (bal kezemen zavarnak). Sajnos ha nem figyelsz, a gyűrű kikezdheti/megkoptathatja a kormányt, váltót. Saját tapasztalat.
2021. ápr. 10. 00:48
5/9 anonim válasza:
Szintén saját tapasztalat, hogy nagy mértékű kopást tud okozni a gyűrű, már viszonylag rövid idő alatt is, persze ennek is sok tényezője van, ahogy fentebb írták is.
2021. ápr. 10. 07:04
6/9 anonim válasza:
Eléggé
2021. ápr. 10. 08:24
7/9 anonim válasza:
Messze nen durva, mint ahogy mondják, azzal van a gond, mikor valaki erőből markolja a kormányt, meg a váltót, na akkor dolgozik a gyűrű. Pl 2000res évekbeli VW és Audikon is azokon koptak le a gombok, amelyiknek a tulajai évente 1 körömvágással körömmel nyomták erőből a gombokat, és láttam nemrég olyan Passat B5.5öt is, amiben semennyire nem koptak le a gombok. Na ez ilyen.
2021. ápr. 10. 11:26
8/9 anonim válasza:
nissan note kormányai gyürü vagy sem pár év alatt fossá kopnak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!