Citroen C4 turbó hang leállítás után?
2013as 1.6 HDi 82kW
Üzemmeleg motor, leállítás után 1 másodpercenkénti kis nyikorgásokat hallani kb. 10 másodpercig, gondolom a turbó pörög még, aztán megáll. Ma vettem észre először, síri csendben, szóval elég halk az egész. Jelenthet ez valami csapágy/kenési problémát, vagy nem kell vele foglalkoznom?
#9 Jah, elvakult zöld vagyok. Igen. 12 litert eszik alattam az autó városban és 6 másodperc alatt van százon, annyira vagyok elvakult zöld :D
Tényleg nem szeretnék neked felsorolni semmit, lévén nem akarlak meggyőzni, neked a filléreskedés a főszempont, nekem egészen mások.
A puha futómű azt jelenti egyébként hogy nem tart.
Ennek örülök.
Miért lenne filléreskedés, ha nem benzinessel járok munkába? A puhább futómű meg azt jelenti, hogy nem sportautó.
Ezen felül érdekel, hogy mit hajtasz, csak a hitelesség kedvéért.
Lehet, de azt is jelenti hogy dülöngél, és nem támaszt. :D
Nyilván az átlagpógárnak kényelmesnek hat. De nem stabil.
Maradjon titok, legyen elég hogy 250 ló feletti húzott japán gépet hajtok.
De jól elkanyarodtunk az alapkérdéstől. :)
Annyira azért nem dülöngél, próbálj ki egyet.
Na, valami Celica, vagy Honda?
El, de végülis itt már csak mi beszélünk, más válaszára már nem igen számítok. Azóta nem hallottam a hangot, valszeg az eső miatt, ami verte a garázstetőt. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!