Dodge Intrepid, neon, caravan első autónak?
Hali! 22 éves vagyok és az első autómon gondolkodom...
Ilyen 2002-2004 körüli évjárat ezekből, viszonylag alacsonyabb kilóméteróra állással (100,000-200,000 km) jók lehetnek?
Tudom, hogy nagyon nem ezeket az autókat szokás ajánlani, de alapvetően a motorjaik nagyon nagy távokat bírnak (én rengeteget autópályáznék), a többi része meg faék egyszerű az egész autónak, tudom...
Nincsenek nagy igényeim.
Ennyi pénzért azt szeretném, ha minél tovább tudnám használni nagy távokon (heti 500-600 km).
Mit gondoltok?
Mik a fő hátulütők?
Nekem nem annyira logikus, hogy egy autó miért lesz olcsó attól, hogy ritka... Tapasztalataim szerint pont hogy drágák szoktak lenni.
Nem kekeckedni akarok egyébként, hálás vagyok a válaszokért, csak én nem értek hozzá és így elsőre nem tűnik annyira logikusnak, nekem...
Mit jelent hogy drágák az alkatrészek, mennyire kell gondolni?
És egyébként belsőalkatrészek mennyire romlandóak a Dodgenál?
Nagyon? Vagy kevésbé és inkább arra kell figyelnem, hogy ne törjem össze?
Az említett autókat zsebből ki tudom fizetni, de még ilyen 2007 körüli Caliberen is gondolkodtam, ahhoz viszont már fel kéne vennem valamennyi hitelt.
Ha valami úgy ritka mint egy Trabant, hogy nem lesz belőle már több és elég kevés ami jó is belőle akkor nyilván az értékesebb lesz.
De ha valami úgy ritka, hogy csak itt ritka, de amúgy USA-ban annyi van belőle mint a szemét és onnan is bármikor hozzáférhető ha drágának találod ami itt van akkor az olcsó lesz, mert amúgy bárki hozzáférhet (max. macerás). Plusz elég réteg autó ez Európában pont mert macera hozzá az alkatrész beszerzés (és itt most nem alapabb kopó alkatrészekre gondolok), így logikus, hogy nem adható mondjuk egy vele hasonló állapotú/felszereltségű, tömegmodell árában, mert inkább egy olyat vesz az ember. Tehát ezt olcsón kell adni, hogy ne maradjon az ember nyakán, ha már meg akar tőle szabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!