Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adagoló hibásan mennyit érhet...

Adagoló hibásan mennyit érhet az Alhambránk?

Figyelt kérdés

Már meguntuk, vége a dízeles korszaknak , nem kell , elég a benzines. Rá lett vágva 60 ezer forint ilyen jeladókra , utána 1 hétig jó volt aztán 10 napot állt a kocsi utána a hőmérséklet 0 celsius alatt volt és nem indult el, nem próbálkoztam csak kétszer , felhívtam a szerelőt, azt mondta az előtöltésen állított , többet már nem lehet.

Egy forintot nem költünk rá többet. Fel lett újítva a karosszéria csak a csomagtartó rozsdás , nyáron akartam kicserélni, karcos körbe a kocsi a lökhárító is karcos, teteje lakkhibás, klíma nem jó, de ülésfűtés meg szélvédő fűtés jó, új a szélvédő is. Gondolom ez mellékes.

Mit kérhetnék érte? Mit adnának érte? :D hogyan állítsam be az árat? Annyi kitétel van, hogy "szia uram" arcoknak nem adom el, ha meglátom , ott sem maradok, félek tőlük. :) mert feltettem véletlen ár nélkül 3 perc alatt hívtak aztán már "rákkos annyiért gyasz veszi he" duma éppen most hangzott el, gondoltam akkor itt megkérdem.

2021. ápr. 9. 09:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Dobj rá egy adagolót baszdki... nagy baromság eladni ha minden igaz amit írtál
2021. ápr. 9. 13:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért itt a hasznaltauto.hu-n hosszabb a hibalista olvasható.
2021. ápr. 9. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:
12-es, a kék az?
2021. ápr. 9. 13:42
 14/17 krwkco ***** válasza:
100%

Az a gond, hogy egy 1999-es Seat kétféle embert érdekel.

Akik csak ezt engedhetik meg maguknak. De ők többnyire nem tudják megjavítani, mert ha értenének ehhez, nem lennének annyira nyomorultak. A javíttatást megfizetni meg végképp nem tudják.

A másik réteg: a legolcsóbb autókra vadászó nepperek. Tőlük meg csak olyan hívásokat kapsz, amilyeneket korábban leírtál.

2021. ápr. 9. 13:44
 15/17 A kérdező kommentje:

Az visszaemlékezés, hogy miket csináltattam, állítólag ha sokat írok a c-type arcok azt mondják magukba " rák olvassa eee nyomok egy biót azt nézem a mergakat".

Ja , az a kék. Menő?

2021. ápr. 9. 14:17
 16/17 A kérdező kommentje:
Hibalista.. tempomat, klíma, állófűtés meg a bal tükör és a hátsó ablaktörlő.. ez egyiken sem működik, klíma 17 éves koráig bírja, ki kell cserélni egy 80 ezer forintos csövet, na ha azt kihagyod, kirohad kimegy a gáz és mivel indítál ő automatikusan klímát kapcsolna így a kompresszort megöli az ..ember. tempomat meg a sebesség jeladóval függ össze , lényeg, hogy ha gyári felismeri ha nem akkor szívás. Kályha se bírja sokat, asszem 40 ezerért megjavítják , de nekem nem kell mert kabátba vezetek télen, amúgy sem fűtők csak a fenekem ( nehogy felfázzak).. klíma ami hiányzik, de megszoktam már. :(
2021. ápr. 9. 14:27
 17/17 anonim ***** válasza:
64%
alhambra lol igy káromkodok 2 hete ez valami arab autüó?XD
2021. ápr. 9. 14:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!