Öngyilkosság egy 1.3millióért hirdetett kocsira 1.050-1.1 milliót ajánlani?
Ha már látom, hogy majdnem 1 hónapja fent van, plusz nem egy keresett/megbízható autótípus(márka).
Igazából azért kéne, mert a saját nemében szinte full extrás, színre, motorváltozatra pontosan az ami nekem kell, viszont nagyon széria eleji évjárat, gondolom ezért is olcsóbb kicsit.
Annyira nem életbevágó és fontos most a megvásárlása, mert 2-3 évvel fiatalabbat szeretnék belőle igazából és facelift utánit.
Ez amiről szó van pedig 500 km-re van és facelift előtti. Tehát emiatt is szeretnék bepróbálkozni, hogy hátha ideadja annyival olcsóbban. De nagyon pofátlanság lenne odaállítani és 1.050.000 vagy 1.100.000-et ajánlani érte? Elhajtana, mint szódás a lovát?
Miért ne lehetne alkudozással kezdeni? Az is lehet h kell neki a pénz, és odaadja annyiért, mert más nem viszi. Vagy nem enged az árból, és akkor még mindig megveheted annyiért amennyiért hirdeti.
Én eddig 2 autómat így vettem. Az első 400 ért volt hirdetve, már az elején kinéztem magamnak, de elég sokáig fenn volt, azt mondtam h 60-al olcsóbban adja, akkor elviszem, és azt mondta h oké. A másik autót amit anyámnak vettem szintén így vettem, abból is 60 at alkudtam telefonban.
Persze ezek olcsobbak voltak annál amit írsz, de meg lehet próbálni. Amúgy amiket vettem azokkkal semmi baj nem volt az elmúlt pár évben. Csak a folyadékokat, meg ilyeneket cseréltem le az elején.
Kulturáltan kell viselkedni és úgy ajánlatot tenni. Sose lehet tudni.
Én mondjuk biztos elhajtanálak ilyen 20% körüli alkuval, de ki tudja. Valószínűleg nem véletlenül nem kelt el eddig. Vagy nem ér ennyit, vagy nem enged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!