Milyen első autót ajánlanátok?
Valami kompakt 5 ajtóst vennék a helyedben a leírásod alapján. (Astra, Focus, i30, Ceed, Golf, stb..) Azon belül, ami tetszik. Kiválasztanék pár esélyes típust, konkrét motorváltozatokkal, azután bele lehet menni az esetleges típushibákba, melyiket érdemes, melyiket kevésbé. Ha még jobban leszűkült ez alapján a kör, akkor amelyekből jobb állapotút kapsz, azt venném meg.
Én 2012-ben vettem az első saját autómat, akkor 1,6 millióért. Az ami áron bőven lenne 2 millió. Nem bántam meg, hogy nem valami lelakott öreg, sokat futott, sokadik tulajos, fapad, olcsó szopórollert vettem elsőre, amiben hol ez, hol az fárad el. (Ja, és a közhiedelemmel ellentétben nem törtem össze, csak mert első autó.)
Köszönöm az első hozzászólónak, hahotázom. :D
A kettes hozzászólónak külön köszönet az értelmes tanácsokért, most előrébb jutottam. További szép estét!
Szia! Ha jól értem akkor 1,5 millió forintod lenne az autóra minden egyéb költséget leszámítva.
Végső soron igazából te döntesz, német autóval szerintem nem jársz rosszul. Azt javaslom, hogy ne a kínálat alját nézegesd. Nézz rá az Opel Astra H - ra . Első autónak szerintem igazán príma. 1.4-es benzines, első autónak nem is gyenge, mert magabiztosan lehet vele előzni.
Válassz ki egy neked tetsző tipust aztán olvass róla teszteket ill a népítéletet.
Használd a googlet: pl. Megbízható autók 2m ft-ig, milyen autókat nem szabad megvenni, hibák az adott típusnál, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!