Milyen első autót vegyek 500 ezer ft-ig?
Figyelt kérdés
Igazából egy megbízható, olcsón fenntartható, kisebb autót szeretnék kezdésnek de azért nem ilyen swift szintet. Nem racsés hülyegyerek stílusba akarnám szétkormolni a várost a tdi-vel. Egyébként dízel vagy benzin lenne jobb kezdésnek? Talán szempont, hogy városba autózgatnék vele főként ide-oda. Mk1-es Audi A3 és Seat Leon fogott meg eddig. Még tippek?2021. márc. 19. 21:10
1/9 anonim válasza:
Városba, kezdőnek mindenképp benzinest ajánlanék, azon belül pedig bármelyik egyszerű, szívó megfelelő lehet. Ebben az árban már van egy minimális választék, válassz ki egy tetsző típust és nézegess népitéleteket róla.
3/9 anonim válasza:
suzuki swift
honda Jazz
Nissan Micra
Toyota yaris
Suzuki ignis
Ha olyan autót akarsz venni ami olcsó, és nem akarod a gatyádat is ráfizetni ilyesmiket nézegess, amiket ideírtam.
öreg dieselt ne vegyél, szintén kész ráfizetés
De ha annyira a VW. csoportra vagy rágerjedve akkor skoda fabia
de én tuti egy japán kisautót vennék ha a takarékos fentartás a főszempont
4/9 anonim válasza:
Skoda Fabia, vagy Polo III/IV
Én 1.4 PDTDI-vel venném, takarékos, megbízható.
5/9 anonim válasza:
bármit ami nincs szétcseszerintve.
6/9 anonim válasza:
Amiket felsoroltál azok közül egyik se, mert ennyiért bem fogsz találni jót
9/9 anonim válasza:
tegyél még hozzá 2-3 száz ezret, és vegyél ignist én 18 éve használom, nem tervezek másikat venni, pedig sok pénzem van -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!