Tudomásotok szerint melyik a legmegbízhatóbb autó?
" A kérdező kommentje:
Jó vicc!:D
Suzuki még ingyen se kellene."
Először én is így voltam vele. amikor az első autómat vettem, akkor apum rábeszélt, hogy Suzukit vegyek (1.0), mert olcsó a fenntartása. Az autó több mint egy évig volt nálam. Összesen egy biztosítékot kellett rajta cseréljek, mert utólag otthon beszereltem a központit és nem bírta ezt. Kicseréltem egy kicsivel nagyobbra és utána nem volt vele gond.
Amikor megvettem, a nívópálca nem ért bele az olajba. Olajcsere után semmi gond nem volt az autóval. Mindig elsőre indult. Volt, hogy 2 hétig nem voltam otthon és senki nem használta. Az autó pöcre indult, mintha azelőtt fél órával állítottam volna le. Nem füstölt, nem ette az olajat. Mivel kicsi a motorja, ezért nyomni kellett a gyorsuláshoz. Néha tiltásig huzattam. Egyáltalán nem volt semmi baja, pedig egy 94-es autónál már sűrűbben öregednek el az alkatrészek.
Láttatok már Suzukit vontatni vagy tolni? Én még soha.
A táblázatból hiányolom a Suzukikat. Nincs sehol sem feltüntetve. Gondolom azért, mert egyértelműen toronymagasan veri a mezőnyt!
20:46 vagyok
21:04 nek
Akkor nem kell elhinni!Hidd el nem mindenki vezet úgy mint a vadállat és nem csak úgy tud vezetni hogy tövig nyomja a gáz pedált és ennyi.Megvan kímélve és legalább 300.000-et autó pályán ment és vagy 200 at városban.Ja amúgy egy Mercedesnek vagy egy Bmw nek is simán el kel menni 2-300 ezer kilométert mert az én Suzukimban 190.000 Kilométer van persze én már kipufogót meg féltengely csuklólat cseréltem de még gond nélkül megy!
ma 14 57 pedig jót írt kedves kérdező.
A Ladánál megbízhatóbb és strapa bíró autót nem találsz.
Havernak 33 éves 2 körlámpás Ladája van és még mindig megy mint az állat és az alkatrészek se drágák hozzá.
Kérdezem én.Hol lesznek 30 év múlva mondjuk a Suzukik vagy a Mercedesek??Bontóba vagy roncs telepen de a Lada még akkor is fog menni köszönhetően az egyszerű technológiának és az olcsó alkatrészeknek.
Nem attól megbízható egy kocsi hogy olcsó hozzá az alkatrész.
Amúgy én nem a 20 éves vasakra gondoltam hanem egy 94-95-ös évjárat felettire.
Ebbe nem fér bele se a körlámpás lada, de még a Merci W124 is csak súrolja.
fiat punto 55 s
6 éve egyszer nem hagyott cserben....persze karban is van tartva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!