Automata régi Swift mennyire haszálható? Vezetett már közületek valaki ilyet?
Az Mk3-as "mi autónk" Swiftre gondolok, amiből elég ritka az automata, de amiben van, abban 3 sebességes bolgyóműves van.
Nem túl kevés a 3 fokozat? Mekkora fordulatszámoknál vált fel? Hanyasban van és mennyit forog mondjuk 50-nél, illetve 90-130-nál? Lehet vele viszonylag tűrhetően országutazni, esetleg autópályázni, vagy nagy sebességnél pörög már akár 5000-et is? Lehet vele előzni vagy teljesen lutri, hogy visszavált-e?
Sajnos a neten nem sok mindent találtam róla, egyedül egy vezess.hu-s YouTube videót, ahol 80-nál meghal az emelkedőn egy ezres, illetve csinálnak egy padlógázas 0-100-at, ami azért nem egy normál stílus, illetve sajnos fordulatszámmérő sincs benne.
Köszi a válaszokat, persze tudom, hogy milyen szintű autó meg a szokásos dolgok, nem tervezek ilyet venni, de kíváncsi lennék olyan válaszára, aki vezetett már ilyet.
Bármit lehet vele csinálni. Pont ez a lényege, h ülsz benne, és megy. Nyilván nem ebben kell ülni órákig, de ez a manuálisra is igaz. Meg hát 80-al nem is feltétlenül mennék vele gyorsabban, de ez szintén bármelyik swiftre igaz.
Az is tök mindegy h mekkora a fordulata. Ha mondjuk max 1 óráig kell vezetnem, akkor még jól is esik ez a kis motorhang. És ugye ezeket az autókat tipikusan arra használják, h a közelben elmenjenek vele ide-oda. Arra meg teljesen jó.
Látom jól megrémítettek:D
2 évig volt ezres automata swiftem.
Tovább is lett volna de totálkárra tört egy a8-as (valljuk be nem volt nehéz dolga)
Na de amu téged érdekel.
Friss jogsisként nagyon jó volt, hogy nyugisan tudtam egy kézzel és egy lábbal vezetni.
Tény elég lassú és meg kell gondolni egy előzést, de 100-as utazó sose volt gond mikor egyetemre járogattam be.
Fogyasztás 20e km átlaga olyan 6-7 liter között.
Renélem segitettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!