Milyen sportautót lehet 8 millióból venni?
Figyelt kérdés
Amit megnéznek az emberek az utcán és erős (250+ lóerő)2021. ápr. 4. 03:37
11/17 anonim válasza:
7, ha nem tudod mi az, sajnálom :)
Amúgy engem nem érdekelne ki miben bámul meg, nem erre hajtok, de akkor vennék egy v8 Uralt, na abban megnéznének :)
12/17 anonim válasza:
6, családi verda, nagy csomagtartóval, csak erős, ennyi :) ha majd impotens leszek veszek egy sportautót lehet :D
13/17 anonim válasza:
Impreza wrx sti.
Boxer busz.Állat!
14/17 anonim válasza:
Toyota MR2 MK2 turbós. Gyárilag 224le, de egy könnyed chiptuninggal 300le. 1100kg az egész kasztni, középmotoros, hátsókerekes. 3,5 millából megvan egy ilyen úgy, hogy utána a többi pénzt rá tudod költeni a tuningra. Ha valóban 8 milla a keret, akkor simán kihozol belőle egy 500le-s szörnyeteget.
16/17 anonim válasza:
Itt gyakorlatilag semmi sem számít sportautónak ennyiért.
Én személy szerint egy FL Scirocco R-t vennék, de ennyiből akár még el lehetne gondolkozni valami S/RS Audi-n is.
17/17 anonim válasza:
Audi TTS kéziváltóval, valami szép színben, egy ismerősöm adta, hogy próbaljam ki, és dobtam egy hátast, hogy egy Audi is mennyire kis virgonc, sportos, vidám tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!