Autó tetejét le lehet más színűre fóliázni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, ha az autóm tetejét lefóliázom a kocsitól eltérő színűre (ezüstről fehérre) azt be kell íratni a forgalmiba?
A választ előre is köszönöm!
2021. ápr. 3. 13:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
1/5 Beviz Elek válasza:
Le lehet és nem kell beíeatni
2/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a forgalmiba beírt színtől az autó fényezett felületének 30 %-a térhet el. A tető mérete a legtöbb autónál nem éri ezt el, de biztos hogy van kivétel.
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az elemek 30%a térhet el. Nem az összterület 30%-a.
De a lényeg hogy a tetőt lehet fóliázni, senkit nem fog érdekelni. Van olyan kocsi amin még jól is áll egy feketére fóliázott tető.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2021. ápr. 9. 22:44
5/5 vzgyémánt válasza:
Megcsinálhatod, de utána be kell menni a járműfelügyeletre egy egyszerű, párezer forintos azonnali szemlére. Nem műszaki állomásra!!! Felügyelethez. Megszemlézi és beírja a forgalmiba! Bármilyen járműügyi kérdésben adnak telefonon és személyesen is tájékoztatást bármiről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!