Megéri a continental gumi egy öreg 1.4-es f astrára?
Első kocsi, mivel elég gány gumikkal vettem, ezt rögtön cserélném is.
Alapvetően úgy vagyok hogy gumival nem szórakozunk, az a kapcsolat köztem meg a talaj közt, megveszem a drága continentalt.
Kérdés, van értelme? Nem egy erőgép a jármű a maga 60 lovával, és pályán se fogom használni.
175/65 R14-es gumi vetelara nem egy nagy osszeg!
Nyugodtan vedd meg!
#8: Én nem a "jó és rossz" gumit hasonlítottam össze, pont én írtam, hogy inkább egy olcsóbb téli-nyári szett mint egy minőségi négyévszakos.
Egy kevésbé márkás olcsó téligumi és egy minőségi négyévszakos között jégen nagyon nem 34 vs 38 lesz a különbség, hanem jóval több, a téli javára.
"Hány esetben fordul ez elő egy gumi élettartama alatt?" Biztonsági öv van az autódban? Elsősegély csomagot hordasz magadnál a kocsiban? Arra hányszor volt szükség az évek alatt? A biztonságot nem lehet úgy nézni, hogy megszámolod, hányszor volt rá szükség.
Lehetőleg gumisnál rakasd fel :D
Priceless a sok "menőgyerek" nézése amikor meglátják...
Nálam is néztek amikor a 30 éves autóra rakattam fel a 120e forintos Bridgestone szettet, más meg a több milliós audikra, mercikre tetették fel a Barumot, Matadort meg Taurust :D
Nekem megfelelt a Matador is.
Tizenpár éve használjuk a családi autón, eddig nem volt vele különösebb probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!