Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régi Fiat 500-at hogyan...

Régi Fiat 500-at hogyan érdemes venni?

Figyelt kérdés
Helló! Nagy fanatikusa vagyok a régi autóknak, és most szeretném tovább bővíteni a gyűjteményemet. :) Elkezdtem keresni az 500-as Fiat-ok után, de Magyarországon alig lehet kapni. Az lenne a kérdésem, hogy milyen országokban érdemes nézelődni. Illetve ha tudnátok mondani egy pár használtautó oldalt, ahol ilyeneket lehet kapni, az nagyon jó lenne. :)
2021. ápr. 2. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Olaszország
2021. ápr. 2. 22:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó, nyilván, azon kívül. :)
2021. ápr. 2. 22:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha venni akarsz azon belül.

A legtöbbet belpiacon értékesítették.

2021. ápr. 2. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Autoscout24 európán belül nemzetközi autóhirdetési oldal.
2021. ápr. 3. 00:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért is Olaszországon kívül? Ha Fiat 500, és külföld, akkor Olaszország!
2021. ápr. 3. 06:40
 6/7 anonim válasza:
Nekem volt egy, pár éve vettem, de már eladtam-olaszba ment haza. A hasznaltauto.hu-t érdemes nézni, én is ott találtam az enyémet. Érdemes kivárni az árban megfelelőt, szokott lenni még azért. Esetleg az fb veteránok adok—veszek oldalai. Van ott egy holland, konkrétan ezekkel kereskedik.
2021. ápr. 3. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Így van, az igazán jó vételek sosem kerülnek fel hahu-ra, hanem egy fb poszt után már van is jelentkező, vagy a veteránosok haverkodnak egymással, és eladják egymás között.
2021. ápr. 3. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!