Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új Fiat 500 vélemények?...

Új Fiat 500 vélemények? Megéri? Városi használatra, nőnek. Konkrét példák lent.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. nov. 23. 06:52
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

A dizájn jó, a többit ne firtassuk, én nem vennék, ennyiért meg pláne. Csak a főbb szempontok, harmatgyenge, még városba is, Fiat, drága.

nyilván egy nőnek aki az autót egy divattárgynak tekinti jó. Fiat 500-at szerintem nincs olyan ember aki ésszerű elvek alapján vásárolna. Itt a design számít, abban meg jó.

2016. nov. 23. 07:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy 2006-os Nissan Micrám van (1.2) és városi használatra, arra amire kell, nekem tökéletes, az ok amiért leakarok cserélni, mert van rá lehetőségem és újítani szeretnék. Ehhez viszonyítva kérdezném, hogy a Fiat 500 milyen lenne nekem. :)
2016. nov. 23. 07:07
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

első osztályú! :)

bár jól írta az első, hogy a desgin miatt veszik, és azért is van fenn az ára.

A helyedben csajos autókat megnéznék még, mert lehet hogy jobb áron tudsz venni:

renault clio, mazda 2, opel corsa, audi a2, VW polo, seat ibiza, suzuki

2016. nov. 23. 07:19
 4/7 anonim ***** válasza:

2.5 millioert mar bőven van alternativa varosi kiautora!

Ahogx az elozo is irta ez a kocsi egy divat cikk!Ennyit tud!

Rossznak ugyan nem mondanam,de azon kivul hogy jol nez ki ne varj tőle semmit!

2016. nov. 23. 07:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem nem nyílik meg a link, így az árait nem látom. Én vezettem ilyet, ez a motor tényleg a helyváltoztatásra alkalmas, de hosszabb országúti túrákra már nem mennék vele. Mgasa az üléspozíció, ami nekem bűncselekmény, másnak viszont tetszik. Amúgy egy jól összerakott dizájn termék, szerintem nagyon jól néz ki és a minősége is megfelelő. Nyilván nem ér annyit, de jól tartja az árát. ( A RedBull sem éri meg az árát, mégis elég jól szalad a bolt)

Amire Neked kell, kérdező: nem éri meg, de ha megteheted, olyan autód lesz, amire mindig mosolyogva gondolsz és örömmel ülsz benne. Ezek az emócionálsi dolgok viszont van, akinek minden pénzt megérnek. Vágj bele.

2016. nov. 23. 08:45
 6/7 anonim ***** válasza:

kérdezőnek: nincs olyan autó, ami megérné. Tehát úgy vásárolj, hogy ez tetszik, és kész!

Nem azon kell rágódni, hogy jól jártál-e, hanem hogy örömmel ülsz-e bele? ha megállsz a házad előtt, büszkén mutogatod majd a családnak?

ha igen, akkor ne tétovázz. Vedd meg, oszt jónapot!

(csak mellesleg: minden árucikk(is) annyit ér, amennyiért megveszik)

2016. nov. 23. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:

3-as!

Tényleg bántás nélkül, írd már le, mitől "csajos" autó egy Ibiza, Polo, Corsa, A2? Sokszor olvasom ezeket ilyen megközelítésben, de egyszerűen nem értem..

A legtöbb nőt a külső/belső design fogja meg. Ezek 3-an kívülről sem túl szépek, belül meg inkább ne is beszéljünk róla...

Szerintem igazán csajos egy Mini(nem a JCW), Fiat 500, régi Ford KA, Opel Adam, VW Beetle, Citroen C3, béka Micra, PUG 208, új Twingo, BMW 1, új Clio, Mazda 2, Kia ProCeed.

2016. nov. 23. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!