Autónál így megoldható valahogy a részletfizetés?
Mármint?
Munkáltatói igazolás is elég. Az pedig ha dolgozol, nem feketén, akkor adnak.
Feketén, szürkén nem fog menni.
2# az a gond, ha nincs igazolt jövedelem, akkor arra semmilyen kiskapu nincs...
😁
De egyébként jelzáloghitel, kezes(ek) bevonásával lesz olyan bank...m
Hitelt bank ad, nem a kereskedő (szalon), a bank pedig minimum igazolható jövedelemről kér igazolást.
Jelzálog hitelt meg ne akarj autó vásárláshoz felvenni.
Miért nincs munkahelyi igazolásod?
Ha azért, mert vállalkozó/cégtulajdonos vagy, akkor 1 lezárt üzleti évvel is neki lehet menni (én így csináltam). Néhány banknál vannak kezdő vállalkozói hitelek is, ott csak "néhány" hónap vállalkozói múlt kell, de magasabb a minimum önerő.
Ezen kívül megkérhetsz kezest is, ekkor ugyanúgy te fizeted, de a kezes adja a hitelgaranciát (pl. neki inkasszózzák a számláját, ha te nem fizetsz).
#7#
Rokont, barátot nem okos dolog kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy elvállalná-e a kezességet.
Értelmes ember nem vállalja el, viszont, ha elutasítja a kérést, azon a másik megsértődhet.
Van ennek egy érzelmi zsarolás jellege.
8: idegen meg nem vállal kezességet. Szóval kénytelen vagy megkérni rokont.
Mondjuk barátnak én se mennék el kezesnek akármilyen nagy haver. Ezekből lesznek azok akik nem fizetik majd rámegy gyönyörű szépen a barátság.
7 voltam,
8/9 én mondjuk elsősorban ilyesmire gondoltam, hogy mondjuk szülők/házastárs, főleg ha egyébként is rá terelődne a szó és felajánlják... de amúgy igen, hacsak nem adott minden feltétel tökéletesen, valszleg nem jó ötlet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!