Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volga motort hol lehetne...

Volga motort hol lehetne beszerezni?

Figyelt kérdés

Még tavaly év végén találtunk amolyan " barfind " -lént a vásárolt házunknál egy M21-es Volgát. Állapota külsőleg azt mondanám 80%-os vagy fölötte, kis patina van rajta, de semmi komoly sérülés vagy rohadás.

Viszont a legnagyobb gond, hogy motor konkrétan nincs benne. A kocsi papírjait megtaláltuk egy jó részét, de erre semmi nyom nem volt, hogy miért került ki és hova lett a motorja.

Próbáltam keresgetni neten, hogy komplett motor M21-es Volgába stb, de nem találtam semmit.

Valaki tudja esetleg, hogy merre kéne keresni, illetve milyen árakon mehetnek? Én valahogy a két végletre gondolok, vagy jó helyen kell keresni és fillérekért az ember után dobják, vagy csillagászati összegek már.

Na meg feltételezzük, hogy műszakilag össze lenne állítva, akkor van rá bármi esély, hogy forgalomba lehessen helyezni? Azt sikerült kiderítenem, hogy ha veteránvizsgát kap, akkor elvileg még jóformán papírok miegymás nélkül is menne, csak ugye 100% tip-top állapotban kéne lennie, de ehhez meg azért jelentős befektetés kéne, ami azért jelenleg nem nagyon fér bele a házfelújítás mellett.

Szóval röviden ennyi, hogy motort merre lehetne bele találni, illetve, hogy van-e valami egyszerű módja, hogy forgalomba helyezhető legyen? ( Na persze rendes átvizsgálás és amit kell javítani, felújítani rajta előtte )

2021. márc. 29. 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Itthon szerintem nem tudsz szerezni.

Mert ha jó akkor arany árban, ha meg rossz akkor felesleges kinlódni vele .

Talán ukrajnába vagy oroszországba lehetne olcsóbban szerezni.

2021. márc. 29. 15:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A Volga soha nem volt népautó, kevés volt belőle, azok is többnyire vezető beosztásban lévő embereknél utazó autóként (értsd, sokat mentek vele)

Szinte átmenet nélkül tüntek el az utakról, többségük külföldre került.

Komplett motort valószínűleg arany árban találsz hozzá... ha találsz.

Interneten kutakodva, főleg külföldön.

Kevés esélyt adok neki.

A forgalomba helyezés esélye is kb nulla, talált autót nem helyeznek forgalomba, ha az nincs a nevedre írva, nem a tied.

A karosszeria állapotát nézd meg aluról is, ne csak oldalról.

2021. márc. 29. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!