Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire ciki ha rendőrnek...

Mennyire ciki ha rendőrnek nem adom meg az elsőbbséget? nem szirénázott, de elsőbbsége volt.

Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
MEgállított?
2021. márc. 29. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Pont annyira, mintha bárki másnak nem adnád meg az elsőbbségét. Nem ciki, hanem veszélyes.
2021. márc. 29. 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha siet, káromkodik egyet, és nem áll meg. Ha nem siet, akkor megáll, ellenőriz és megbírságol.
2021. márc. 29. 12:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer nem adtam meg nekik, mellékútról akartam letérni balra mellékútra, azonban jött szemből egy rendőr így megálltam. A rendőr azonban amikor áthajtott a fekvőrendőrön olyan volt mintha villantott volna, én meg elhittem, hogy beenged és befordultam elé.

Utánam jöttek, megkérdezték mi volt ez, elmondtam, majd mosolyogtak egyet és tovább engedtek.

2021. márc. 29. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem állított meg, akkor valószínűleg nem érdekelte. Ha nem járt érte helyszíni bírság, akkor utólag nem valószínű hogy fognak keresni. Vond le a tanulságot és ezentúl figyelj jobban.
2021. márc. 29. 12:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom utánam jött e, én padlogazt adtam s eltűntek.
2021. márc. 29. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!