Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A2 jogsit szeretném megszerezn...

A2 jogsit szeretném megszerezni, de még nincs motoros tapasztalatom. Nem lesz elsőre nehéz egy A2-es szintű motorral tanulnom?

Figyelt kérdés

2021. márc. 28. 13:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Még folyamatban van xD. Jól elhúzódott, de hát a covid is belejátszik, sok a torlódás a tanulóknál.

Aprilis 1-el iratkoztam be, az elméleti résznél (kresz) volt nekem egy kis halogatásom, sőt abból pótvizsgára is kellett mennem. Ez volt július közepén. kb. 1 hónap szünet, mire jött a gyakorlati oktatás, de lassan halad a tanulók kipörgetése, a covid alatt több hónapig nem volt ugye gyakorlati oktatás, vizsga, de a kresz oktatás az e-titán felületen viszont zajlott. Na mind1. végül eljutottam a rutinpályás oktatásig, viszonylag jól ment, bár volt mit fejlődni. Szerintem sokat számít ha valaki kerékpározik. Meg én közben vettem egy motort, amit amúgy is kinéztem, azzal is tudtam gyakorolni (DR125 SM). Habár az órán más a motor, nekem egy CB300R az oktatómotor.

Na és kb. 1 hónapja lett volt a rutinvizsga, csak nem tudtam elmenni. Mostanra lett újabb időpont, épp ma volt... Sikerült :)

A motoros oktatás szezonális, így még kétes, hogy idén meglehet-e a jogsi.

Korábbi évekhez képest szerintem nehezedett a pálya, ahogy néztem youtube-on akkori és mostani videókat.

2021. okt. 26. 19:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Gratulálok a rutinhoz!

Az új vizsga pálya jobban felkészít a hétköznapokra, mint a régi.

Szóval, ne bánd egy percig se, hogy ezen tanulsz.

A forgalmi órák már egyszerűbbek lesznek, ott már nem technikát kell tanulni, hanem figyelem megosztást és efféle dolgokat.

2021. okt. 26. 20:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Na holnap (vagyis ma) lesz a forgalmi vizsga, már "épp" ideje lesz, ha meglesz a jogsi :D
2021. nov. 23. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!