A2 jogsit szeretném megszerezni, de még nincs motoros tapasztalatom. Nem lesz elsőre nehéz egy A2-es szintű motorral tanulnom?
Nekem nem volt nehéz, de sok mindenen múlik.
Én rengeteget bicajoztam (napi szinten) előtte, meg hegyikerékpároztam, versenyeztem is. Meg volt B-s jogsim. Szerintem ezek nagyon sokat segítettek. Illetve picit robogóztam is, de azt tényleg csak max 50 km-t.
Ha nem bicajozol aktívan, meg nincs B-s jogsid, akkor talán nehezebb. Viszont így se lehetetlen szerintem, csak talán majd többet kell gyakorolnod.
Nem lesz. A2-es kategóriában kezesbárány motorok vannak.
Az oktatónak mondjad el, hogy nulla tapasztalatod van. Lehet, hogy első órákon 50-es vagy 125-ös motort kapsz.
2-es vagyunk.
Viszont nekünk még könnyebb volt. Idéntől nehezedik, emelkedtek a vizsgakövetelmények.
Egyrészt nézz utána, hogy mi az a skizofrénia, utána megnézheted akár, hogy mi az a disszociatív személyiségzavar.
Másrészt nem, nem vagyok "skizofréniás" (🙄), hanem többen válaszoltunk a kérdésre, nem csak én. Ilyenkor a magyar nyelvben a T/1-et szokás használni.
Természetesen az első mondatban elírás a "vagyunk", szerintem automatikusan javította, mivel mobilról írom a válaszokat.
#2-es: én is sokat biciklizek, terepen is, igaz nem egy komoly mtb kerékpárral, de amit ebből ki lehet hozni, azt kimaxoltam. Bár most 3-4 hónapja nem ültem kerékpáron, de tavasztól őszig sokat megyek...
B-s jogsim is van, igaz, hogy sűrűbben csak az útóbbi pár hónapban használom a munkahelyen.
#3: mindenképpen megmondom neki
#4: nem csak az A korlátlan nehezedik?
Na ezzel most megfogtál... Én valahogy feltételeztem, hogy az A2 meg A1 is, de jobban utánanézve, nem írják ezt sehol. Szerintem a sulitól kérdezd meg, ők biztos tudják. Ha esetleg kideríted, megírod itt is légyszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!