6 sört ittam este, éjjel negyed egykor ittam meg az utolsót, mikor vezethetek?
Figyelt kérdés
51 kg vagyok. Dél körül még mutatná a szonda?2021. márc. 28. 10:15
11/18 anonim válasza:
10! 50 kilós!!! Majdnem kétszer annyi idő, amíg kimegy belőle, mint egy 80 kilósból! Ami neked ma délután 4, az neki holnap hajnali 2!
12/18 anonim válasza:
Éjfélkor ivott utoljára. Ne mondd már, hogy ha aludt is akkor 16 óra nem elég, hogy kimenjen belőle.
13/18 anonim válasza:
Sztem csaj lehet és nekik a szervezetük nem olyan mint a férfiaké...
14/18 anonim válasza:
12. A mának mindegy, hogy aludt-e. 5 gr/óra, ha 50 kilós. Megivott 140-150 grammot. Oszd el!
15/18 anonim válasza:
Májnak..idiot automatikus javítás.
17/18 anonim válasza:
Nem tudni, hogy mennyi ivott.
6x0,33 vagy 6x0,5.
Illetve az se mindegy, hogy 1,5%-os sörről beszélünk vagy 4-5% vagy 8%.
18/18 A kérdező kommentje:
Nem csaj vagyok. 6 fél literes sört ittam, 4,5 százalékosak voltak. Kb. fél hatkor kezdtem el, és negyed egykor végeztem. Végül amúgy nem kellett mennem sehová, de köszönöm a válaszokat. :D
2021. márc. 29. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!