Miért nem áll vissza a kormály egyenesbe magától?
Suzuki Splash, vadiúj gumik centírozva. Mind a négy. Futómű 2x ellenőriztetve. Kocsi emelve volt, minden amit lehet megnéztek, semmi sem szorult. Elektromos kormányműve a fogaslécnél zsírozva, könnyen jár. Toronycsapágyak szintén ellenőrizve. Nem tudom mióta ilyen, törve sosem volt, futómű gyári.
Kanyar után az utolsó kb. 15 fokot nem pörgi vissza, Ha nem én állítom egyenesbe, kanyar után "kanyarodva marad", megy az árokba.
2 jó szerelővel nézettem, a második szedte szét és ellenőrizte, zsírozta, de semmi de semmi nem szorul.
Mi lehet a baj???
Pls, segítsen valaki!
Elgondolkodtam, talán átvert a saját szerelőm és meg sem nézte, szét sem szedte... Elvittem egy ismeretlenhez, bizonyára szorulhat valami.
Előtte kivetrtem a szervó biztosítékát, kipróbáltam szervórásegítés nélkül, de ugyanolyan rossz volt. Akkor nem szervó... Hmm...
Szerdán viszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!