Ha lyukas az egyik nyári gumi, mi a legjobb megoldás átmenetileg?
Kereket cseréltünk észrevettük, hogy az egyik nyáriban benn áll egy csavar, ezért ott (a bal hátsónál) fenn hagytuk a télit, és a másik oldalon is hátul visszacseréltük a télire, mert én úgy tudom az a jó ha egy tengelyen ugyanolyan gumik vannak. De elől már nem akartuk visszacserélni a télire így ott a két nyári van.
Természetesen minél előbb elvisszük gumishoz megcsináltatni, de addig is jó ez így?
Sajnos azt se tudom megcsinálni, hogy nem megyek addig a kocsival, mert holnap is kell mennem 60 km-t (2x 30-at).
Gumisig simán el lehet vele gurulni.
Amúgy le is eresztett a kerék. Számtalanszor találtam már és is szöget, drótdarabot, csavart a gumiban. De fogóval kihúztam és semmi baja nem volt.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Még egy kérdés csak kíváncsiságból:
Amúgy miért fontos hogy egy tengelyen azonos gumik legyenek? Milyen következményekkel járhat ha nem így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!