A Pilisben átmenő Visegrád-Szentendre közti kanyargós országúthoz hasonló utat ismertek?
Eddig egy hasonlót találtam de hát az kint van a Mátrában. Lehetőleg Budapest környékén kéne, valaki tud esetleg?
Azt hiszem amit mondok az talán Sztradovai út vagy nem tudom a Skanzen mellett megy át a Pilisben, az baromira élvezetes főleg éjszaka ott végigmenni emelt sebességgel csúszkálni a kanyarokban, igazi rally-s feeling és jobb ott szórakozni mint a városban veszélyeztetni.
Ahhoz hasonló utat keresek, hogy ne mindig csak ugyanott menjek.
Ötletek?
A Dobogókői utat már bejártam, unalmas csak hosszú, ismerem majdnem párhuzamosan fut a másikkal. Nincs benne annyi és olyan éles kanyarok mint amiről én beszélek.
Tájnézegetésre jó max amúgy még térképen nézve is közel se olyan.
Már sok utat nézegettem, az utolsó dolog hogy ide fordultam ehhez az oldalhoz, hogy talán valakinek van javaslata, aki sokat mászkál erre-arra.
Visegrádon a bobpálya felé.
Szentendre - Lajos forrás, bár ez keskeny és rossz minőségű, szóval nem tudsz gyorsan menni.
Vác - Sejce közötti út.
Pilismarót - Kétbükkfa-nyereg, de az sajnos engedélyköteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!