Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elérhető Audi Rs2 "analóg"?

Elérhető Audi Rs2 "analóg"?

Figyelt kérdés
Álomautóm az Rs2,de ugye nem épp olcsó,esetleg egy kék s3 2002 hogy egy kicsit "Rs2-ben érezhessem magam"? Vagy valami más ötlet? :D

2021. márc. 24. 03:54
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Vegyél egy suzukit és kész.
2021. márc. 24. 05:29
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Most abban reménykedsz, hogy itt megsajnál valaki es vesz neked egy ilyen lomot?
2021. márc. 24. 05:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet én vagyok a hülye de mi is a kérdés lényegében?Nem értem mit akarsz mondani azon kívül hogy RS2-vel akarnál menni
2021. márc. 24. 06:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Forza Horizonba van RS2 ha jól emlékszem :)

Amúgy vegyél Audi 80 Avantot fényképezd le aztán kicsit photo shoppold àt

2021. márc. 24. 06:51
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Utolsóval egyetértek. Vegyél egy 80-as Avantot, aztán pimpeld ki RS optikával.

Ezzel kerülsz a legközelebb hozzá. Nyilván teljesítményben nem leszel közel.

Amúgy meg egy RS2 40-50 ezer EUR. Nem mondom hogy olcsó, de messze nem az a hűdeűber elérhetetlen kategória.

Az más, hogy én pl. tuti nem ilyet vennék 50 ezer Euróért :D. De ez egyéni döntés.

A 2002-es S3 szerintem teljesen más. Eszembe nem jutna hogy "húú ez kicsit rs2 gyanús".

2021. márc. 24. 08:07
 6/8 A kérdező kommentje:

Na akkor megfogalmazom máshogy,senkinek sem kell megsajnálni😅😂 ötletek Rs2 re emlékeztető autóra,ami azért halad is,és kicsit úgy a "feeling" megvan.

Nembaj,ha annyira fullba nem úgy néz ki,de összességében :D

2021. márc. 24. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi a keret?
2021. márc. 25. 07:18
 8/8 A kérdező kommentje:

3 millió körül

Ezért nézegettem a használt s3-kat,2 milkóért/felett szépeket látni,persze a régebbiből,az 1.8t motorosból,de az nekem jobban is tetszik,mint az újabbak. 210le 1400kg körül(mondjuk ezen meglepődtem,mert nem egy nagy autó,de valszeg a quattro hajtás végett) azért megy,de nem kell hozzá vadászpilótának lenni. És ha valakinek valami más/jobb ötlete lenne plusz lehetőség gyanánt esetleg,azért írtam ki a kérdést😃

2021. márc. 26. 03:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!