Elérhető Audi Rs2 "analóg"?
Forza Horizonba van RS2 ha jól emlékszem :)
Amúgy vegyél Audi 80 Avantot fényképezd le aztán kicsit photo shoppold àt
Utolsóval egyetértek. Vegyél egy 80-as Avantot, aztán pimpeld ki RS optikával.
Ezzel kerülsz a legközelebb hozzá. Nyilván teljesítményben nem leszel közel.
Amúgy meg egy RS2 40-50 ezer EUR. Nem mondom hogy olcsó, de messze nem az a hűdeűber elérhetetlen kategória.
Az más, hogy én pl. tuti nem ilyet vennék 50 ezer Euróért :D. De ez egyéni döntés.
A 2002-es S3 szerintem teljesen más. Eszembe nem jutna hogy "húú ez kicsit rs2 gyanús".
Na akkor megfogalmazom máshogy,senkinek sem kell megsajnálni😅😂 ötletek Rs2 re emlékeztető autóra,ami azért halad is,és kicsit úgy a "feeling" megvan.
Nembaj,ha annyira fullba nem úgy néz ki,de összességében :D
3 millió körül
Ezért nézegettem a használt s3-kat,2 milkóért/felett szépeket látni,persze a régebbiből,az 1.8t motorosból,de az nekem jobban is tetszik,mint az újabbak. 210le 1400kg körül(mondjuk ezen meglepődtem,mert nem egy nagy autó,de valszeg a quattro hajtás végett) azért megy,de nem kell hozzá vadászpilótának lenni. És ha valakinek valami más/jobb ötlete lenne plusz lehetőség gyanánt esetleg,azért írtam ki a kérdést😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!