E36-nál is könnyű/puha a szervó mint az e46-nál? Könnyű forgatni a kormányt?
#2 köszönöm a választ!
Mondjuk azt én is jobban szeretem ha érzem az autót :) vaj puha szervó max csak parkolásnál előnyös szerintem
Nekem szervós e46 m pakettem van, és abszolút nem mondanám, hogy könnyen forog a kormány, pedig nincs baja az autónak, gyárilag is ilyen volt új korában.
Kimondottan feszes az úttartása és a kormányzása, bármikor átülök másik autóba, sokkal könnyebb tekerni az összes típus kormányát.
Érdekes, akkor úgy néz ki hogy a sima meg az m packet között is van különbség.
M-es gondolom akkor sportosabbra lett hangolva míg a sima inkább a kényelem felé mentek.
Testvéremnek sima e46-ja van és tök könnyen lehet forgatni a kormányt. Parkolásnál simán kézrátétellel (tenyérrel) be lehet vele állni a parkolóba míg az enyém az e36-tal inkább fogni kell a kormányt, van mikor szükséges a két kéz is, aztán pedig nem egy gyenge ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!