Golf 4 vagy ford focus (mk1) Volt a jobb autó?
Nem troll kérdés!
Csupán csak érdekel,melyik autó volt jobb a 2000-s évek elején.
Nyilván mind kettőnek voltak előnyei és hátrányai.
De ma melyik jelent kisebb rizikót?
Szerintem a Golf 4 jobb választás a kettő közül. Mondom ezt annak fényében, hogy nekem a Focus jobban tetszik.
A Golfból nem mindegy, hogy melyik motort választod. 1,4 75 LE benzint például soha sem vennék. Sok rosszat hallottam már róla. 1,6 102 LE jó, megbízhatóbb. Én viszont dízelt vennék, 1,9 TDI 90 vagy 110 LE. Azok a motorok legendásan jók.
Ha nem számít annyira sebesség, akkor jó döntés lehet az SDi is, mivel kifejezetten megbízható és nagyon keveset fogyaszt.
Mit jelent az hogy jobb??Miben???
A focus alatt peldaul volt egy olyam futomű ami a mai napig etalon,a golfban meg végtelen +1 motorvariácio volt.
Gondolok itt vezethetőségre, alkatrész ellátottságra.
Nekem személy szerint mind két forma tetszik.
Viszont eddig több érv szól a focus mellet,mint a golf mellet.
450-500E Ft körül lehet szebb állapotú focus-t találni,de golfból ennyiért nem igazán van.
Köszi mindenkinek!
Mindenkinek ment a zöld!
Bőven elég lesz az 1.4-es. a vezetéstechnikai tapasztalatom alapján. Na meg persze nem versenyautót keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!