Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok, ti melyik gerincpro...

Motorosok, ti melyik gerincprotektort vennétek?

Figyelt kérdés

Ti mit használtok?

ez a kettő közül választanék, de nem tudom melyiket kéne:

[link]

[link]

kinézetre természetesen a 4SR jobban tetszik, illetve elvileg nem rohadsz bele annyira nyáron, az elnyelése azonban a másiknak jobb ( 5,5 vs 3,38kN 50J mozgási energiából)

mit gondoltok, melyiket vennétek?

2021. márc. 23. 08:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Én egyértelműen a Forcefield-et venném. Erről a csilicsáré 4SR-ről még nem is hallottam. A Forcefield meg már elég régóta a piacon van.
2021. márc. 23. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Kicsit más a kettő, más célokra. A Forcefield nagyobb felületen véd, cserébe valószínűleg jobban "útban van". Ha csak simán ingázáshoz, túrázáshoz vennék ilyen külső protektort, akkor a Forcefieldet venném. Ha valami aktívabb sporthoz, esetleg krosszhoz, akkor a könnyebbet venném, hogy ne zavarjon a mozgásban.
2021. márc. 23. 09:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy a biztonság nagyobb előnyt élves nálam, mint a kinézet. Én a biztonságosabbat venném.
2021. márc. 23. 09:12
 4/6 A kérdező kommentje:

értem, természetesen szart eszembe se jutna venni, a biztonság a lényeg:)

[link]

erről a másik forcefieldről mi a véleményetek? kb egy árban is van a sub4k-val amit ide beraktam

2021. márc. 23. 09:21
 5/6 anonim ***** válasza:

2 sarokkal odébb lévő Foktban majdnem egy 10essel olcsóbb.

[link]

Nyilván azért olcsóbb ez a Forcefield, mint a másik, mert kevésbé véd, picit valszeg vékonyabb. Cserébe kényelmesebb, és a farokcsontot is védi még pont. Kb a kettő között van, szerintem jó kompromisszum lehet, ha ilyen (külső) protektort szeretnél.

2021. márc. 23. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Forcefield jó, nekem is az volt. Arra figyelj, hogy a farcsontodig érjen le, de ha ülsz (mintha motoron ülnél), ne érjen le az ülésig.
2021. márc. 23. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!