Tervezek uj autot venni. Passat B5.5 vagy ford mondeo mk3?
Én a Passatot venném. 1.9 PDTDI motor nagyon megbízható, és egy jó kidolgozású, minőségérzetű autó.
Futóműve elég bonyolult, annak az esetleges felújítása drágább lehet mint a Mondeo.
Illetve a kasznit nézd át alaposan, rozsda szempontjából.
Passat 1.9 PD 131 lovast.
Mondeoból 2.2 TDCI-vel venném, de vagy üzemanyagrendszer hibásat amit nagyon olcsón meg tudsz venni és megcsináltatod vagy olyat vennék amiben leinformálhatóan cserélték avagy felújitották az üzemanyagrendszert
Nem korra veszünk autót (meg nem is km-re), hanem állapotra
Egyébként is ez egy nagyon jól összerakott autó, hiába 20 éves technika, mai napig megállja a helyét és megfelelő gondoskodással a világból kimegy
Én személy szerint imádtam az Mk3-as Mondeókat, szintén baromi jó futómű, nagyon harapós és takarékos TDCI motorok, kényelem, minden ami kell. De az idő nagyon kifogott rajtuk, az összesnek lóg a bele, akármennyire vigyáznak rá. Csak ismerősi körben 5 db Mk3-as Mondeot tudok, ami bontóba ment, vagy üzemképtelenül lett eladva, annyi problémájuk volt, és annyira értéktelen, hogy nem éri meg javítani őket.
A Passat B5.5 egy másik dimenzió, tankok. Az 1.9 PDTDI motor olyan, hogy gatzába rázod, az megy megint évekig, nem annyira érzékeny mindenre, mint a TDCI-k. Mindenképpen a Passatot javaslom, alapból egy nagyon igényes konstrukció az egész még a modern autókkal összehasonlítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!