Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan találhatnék olyan kézi...

Hogyan találhatnék olyan kézi autómosót, ahol kaphatok céges áfás számlát?

Figyelt kérdés

Xvi.kerület-Csömör-Nagytarcsa környékén keresek önkiszolgáló kézi autómosót,ahol kérhetek x zsetonra áfás számlát. Sajnos eddig nem találtam olyan mosót,ahol az érme autómatánál lett volna erre lehetőség,vagy ahol találtam volna személyzetet .

Köszönöm

2021. márc. 22. 16:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

[link]

ott egy e-mailcím... Írj neki!

2021. márc. 22. 18:50
 12/14 anonim ***** válasza:
58%

Amúgy hetes!

Rosszul tudod. Sok esetben a benzinkút melletti mosót a benzinkút üzemelteti, amiről köteles számlát adni, max. a kasszásnak nincs hozzá kedve, ezért bekamuzza, hogy nem hozzájuk tartozik.

Rendszeresen szoktam a mosóról számlát kérni benzinkúton. Négyes voltam.

2021. márc. 22. 19:53
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

Nekünk régebben nem volt a cégnél mosó, ezért benzinkútra jártunk. Simán adtak számlát.

Nem értem sok embernek ez miért vicces. Havi 5-6 ezer körül ha mosol, akkor az meg kevésnek is mondható. Éves szinten 60-80 ezer Forintot bebukni a fizetésedből azért hogy más autója tiszta legyen, szerintem baromság.

2021. márc. 22. 19:58
 14/14 anonim ***** válasza:
73%
Bármelyik benzinkútnál. És igen, mikor a cégesautót kell lemosni szinte hetente, a hosszú nem privát jellegű utak miatt, normális, hogy nem saját pénzéből teszi. Mondjuk nálunk a cégnél pl bizonyos összeg alatt nem kér áfás számlát a főnök, elég a sima nyugta.
2021. márc. 22. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!