Kannába tankolásról lehet áfás számlát kérni?
Figyelt kérdés
Mintha egyszer azt hallottam volna hogy a ha észreveszik a kúton hogy kannába tankol valaki akkor arról nem adnak számlát.
Tehát ha céges autóba tankolok plusz 5 litert kannába akkor arról kérhetek számlát?
2021. febr. 8. 18:51
3/8 anonim válasza:
Miért? Te mennyire vagy képpben? Mutass már egy kutat ahol nem adnak áfás számlát ha veszel valamit!
4/8 anonim válasza:
Adni adnak mert egyrészt semmi közük hozzá. Másrészt simán megeshet az is hogy azért tankolsz kannába mert kell egy munkagépbe például amit nyilván nem viszel oda a kútra. Szóval ez egy marhaság hogy kannába tankolva nem adnak ÁFÁ-s számlát.
5/8 anonim válasza:
Természetesen kapsz ról számlát, jól is néznénk ki, ha mondjuk egy kertész cégnek be kéne tolni a fűnyírókat, hogy tankoljon. Nyilván baromira nem életszerű.
6/8 anonim válasza:
Csak tudod, a pletyka hamar terjed, és hamar a főnök fülébe juthat a dolog... én nem tudom, nem is mernék így saját zsebre játszani... maximum ha ritkán látogatott kútról lenne szó.
7/8 anonim válasza:
Meg a másik, teszem azt negyvenes a tankja de te 60 litert tankolsz, nem feltűnő...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!