Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Inkább egy 2019-es A250amg...

Inkább egy 2019-es A250amg facelift vagy egy 2014-es a45amg 90.000km-rel?

Figyelt kérdés

Árban ugyan az, az egyik 220-le, de újabb és iszonyat szép belül az új kijelzővel, a másik majdnem 400le, amg motoros.

Mindkettő 2.000ccm benzin, automata.

Élményautót szeretnék első sorban 9-10 millió a plafon, mercedes mellett döntöttem, de az új dizájn kezdi elvenni az eszem, és lemondani a 400le-ről, amire vágytam régóta.

Ti hogyan döntenétek és miért?

2021. márc. 22. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az A250 sose lesz AMG, a másik pedig egy gyári AMG, ha tényleg csak élmény autónak kell, néha kocsikázni vele, akkor én az A45-öt venném, az erő miatt is meg hát biztos hogy jobban fogja tartani az árát, mint a másik.
2021. márc. 22. 11:48
 2/4 A kérdező kommentje:

És mennyire lehet tartós egy közel 100 ezret futott 400 lovas 2.0 motor?

Félek, hogy nagyobb és több szervízköltséggel jár majd, és nagyon pórul járok vele.

A másik autón még 2-3 év garancia van, ingyenes kötelező szervízekkel, míg az amg-re semmi.

Sosem volt még nagy teljesítményű autóm, nem tudom elképzelni, milyen árak lehetnek itt és milyen gyakran.

Más csoportokban is kérdezgettem, de a többségnek alig futott van, senkit nem találtam, akinek van tapasztalata egy széthajtott vagy sokat futott példánnyal.

2021. márc. 24. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy kicsit rakjuk rendbe a dolgokat : Először is igen nagy a valószínűsége hogy majd kell költened az A45-re ha nem is azonnal de 1-2 éven belül valószínű. És igen! Ez egy Mercedes ráadásul gyári AMG szóval nem olcsó mulatság fenntartani. Továbbá az A250 nem élményautó csak annyi hogy jól megy... de lényegében "átlagos" autó. Az A45-öt alapból úgy tervezték hogy az élményautó legyen mert a hang és a teljesítmény minden gyorsításnál megadja az élményt. Neked azt kell eldöntened hogy egy megbízható,sportos megjelenésű de átlagos teljesítményű autót szeretnél ami ráadásul garanciális vagy egy szervízigényes hobbi autót az élmény miatt amire ugye locsolgatni kell a pénzt sűrűbben.
2021. márc. 25. 06:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Továbbá még annyit hozzá fűznék hogy ha az A45 mellett döntenél de nincs fölöslegbe 1-2 milliód arra az eshetőségre hogy ha beüt valami gond akkor inkább engedd el és válaszd az A250-es mert arra lényegében nem kell költened 2-3 évig míg a garanciális időszak érvényes. Illetve még annyi hogy én személyszerint második autónak venném csak meg az A45-öt de mindennapi használatra biztos hogy az A250-et választanám.
2021. márc. 25. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!